Baldessarini EDC - аромат за мъже - 50 ml

Код: HB-BLDS-M-EDC

Наличност: изчерпан

Марка: Baldessarini

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

През 2002 година двама френски парфюмери създават необикновено стилния аромат Hugo Boss Baldessarini за истински и изискани мъже, който обожават разкоша. Отначало серията се открива с малко силен и по-тежък аромат, но в същото време е много свежа и провокираща. След това тя се разкрива през своя притежател с невероятна сила, която го пленява завинаги. Hugo Boss Baldessarini е много сексуален и в същото време притежава чувствен и нежен завършек. Именно този мъж се крие във всеки един представител на силния пол и пред него всяка жена е непосилна да устои.
Яркото начало на коктейла Baldessarini започва с освежаващите и тонизиращи нотки на портокал, мандарина и мента. Те освежават и зареждат с нова енергия.
Серията Hugo Boss Baldessarini се асоциира с истински успели мъже, който държат и на дребните детайли. Те са винаги спокойни, уверени в себе си и хладнокръвни дори и в най-екстремните ситуации. Тези представители на силния пол имат отличен вкус и чувство за стил. Те не знаят цената на парите. Винаги се стремят към повече, вървейки ръка за ръка с успеха. Само с появата на този мъж, който пленява със своята сдържана усмивка, уверена походка и мъжествен поглед, всяка жена бива омагьосана от него. Това е аромат за истински лидери, които знаят как да контролират нещата около себе си и винаги дамите се възхищават на тях. Колекцията Hugo Boss Baldessarini придава стил, който е високо ценен от представителите на силния пол. Ароматът на серията е идеален за официални и бизнес вечери през студени дни.

Ароматни съставки

Вътрешната сила на аромата се разкрива в завладяващото съчетание на карамфил и кимион, което е преплетено с нежни акорди от лайка и пачули. Елегантното и чувствено звучене е допълнено от дървесните нотки на сандалово дърво и ела в комбинация със страстните аромати  на   тютюн и мускус, които подаряват на всеки мъж комфорт и  увереност в себе си.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория