Hugo Boss

Hugo Boss Energise EDT - тоалетна вода за мъже - 125 ml

Код: HB-ENRG-H

Наличност: В наличност

Марка: Hugo Boss

71.99лв.

Описание на продукта

Колекцията Hugo Boss Energise е създадена през 2005 година и тогава за първи път света има възможността да се докосне до целия и блясък. Този аромат е предпочитан от съвременните градски мъже. Той ще подчертае природната Ви енергия, целеустременост и сила. Линията е идеална, за да допълните вашия стил по време на работа, за да изгоните скуката и унилата атмосфера на ежедневието. Празничните нотки ще разнообразят даже и най-сериозната работна среда.
Само с няколко капки по кожата си ще усетите, че работния ден не e толкова дълъг, че света може да бъде по-топъл и красив. Също така колекцията Hugo Boss Energise е идеална за мъжете, които обичат да водят активен начин на живот. Ароматът има свои собствен характер и мъжът, който ще заложи на това звучене ще попадне донякъде в плен на този парфюмериен коктейл. Линията може да освежи всеки и да го зареди с много нови сили. Тя ще подари на своя притежател добро настроение и желание да се наслаждава на всеки ден от живота. Вълнуващата и ярка игра на нотките в Hugo Boss Energise ще направи от живота Ви истински празник. Ароматът е наистина много ярък и енергичен. Той няма да затъмни образа на своя притежател, а напротив - ще го разкрие и ще покаже целия му блясък. С помощта на колекцията Hugo Boss Energise дори и по-скромните мъже ще могат да се отличат в тълпата и да привлекат вниманието на нежния пол.
Дизайнът на флакона на серия Hugo Boss Energise подчертава цялата концепция на аромата. Това е енергичен коктейл, който ще подчертае всички ваши мъжки черти и качества. С аромата на Hugo Boss Energise няма да останете незабелязани от жените.

Ароматни съставки

В началните акорди на аромата ще усетите кардамон, лимон, ананас, свежа мента и цитруси. В сърцето на линията са поместени нотките на жасмин, кориандър, мускусни оттенъци. В шлейфът на линията е акцентирано на акорди на сладка ванилия и дървесни нотки.

0, общо 0 ревюта

От същата категория