Hugo Boss

Hugo Boss Femme EDP - дамски парфюм - 75 ml

Код: HB-FMM-L

Наличност: В наличност

Марка: Hugo Boss

Цена:

65.99лв.
65.99лв.

Описание на продукта

Ароматът Hugo Boss Femme е бил лансиран на пазара в средата на 2006 година, като веднага става поредната революционна стъпка на търговска къща Hugo Boss в създаването не само на мъжки, но и на дамски колекции. Заедно със серията се е появил и образът на идеалната жена Hugo Boss – стилна, делова, но в същото време изключително женствена.
Ароматните качества на линията Hugo Boss Femme веднага я изстрелват в челни позиции в парфюмерийните класации. Само за няколко дни ароматът придобива огромна популярност сред нежния пол. Използването на колекцията Hugo Boss Femme днес е равнозначно на това дама от 18 век да облече дънки или пък на това една жена да преуспее в бизнеса повече от мъжете. Жената Hugo Boss Femme е уверена в себе си, разкрепостена и чувствена – именно  така трябва да изглежда всяка красавица на съвременното общество.
Не натрапчивостта и нежността на аромата на серията позволява той да се използва в офис обстановка, на почивка, вкъщи или на купон по всяко време на денонощието. Вечерта композицията подарява романтика и чувственост. Основните думи, с които може да се опише  Hugo Boss Femme са лекота, хармония и топлина. Ароматната аура на притежателката на линията и помага да покорява все нови и нови върхове в живота си, но в същото време тя си остава истинска жена – нежна, чувствена и сексуална.
Hugo Boss Femme напълно отразява характера на съвременната  градска жена – загадъчна и уверена в себе си, но в същото време изключително сексуална и женствена. Жената Hugo Boss Femme винаги спазва слога на марката – “Вашият аромат – вашите правила”. Тя ежедневно показва на света, че за нея няма нищо невъзможно – нито в кариерата, нито в любовта.

Ароматни съставки

Плодово-цветен ароматен коктейл съставен от нотки мандарина, касис, фрезия, бели цветя, кайсия, мускус, лимоново дърво. 

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас