Hugo Boss

Hugo Boss Hugo EDT - тоалетна вода за мъже - 75 ml

Код: HB-HG-M

Наличност: В наличност

Марка: Hugo Boss

Цена:

76.99лв.

Описание на продукта

Няколко години след успешния старт на първото парфюмерийно изкушение на бранда Hugo Boss, на бял свят се появява мъжкият аромат Hugo, който дълги години ще олицетворява лицето на марката. Ароматът му е лансирам през 1995 година. Той бързо става любим на много мъже по света. Колекцията идеално се съчетава със строги костюми, но също така не лошо играе с друг вид мъжествен образ – кожено яке, дънки и груби обувки. Стилът и модата нямат пряко отношение към аромата на серията. Той е по-скоро изключителен аксесоар към мъжкото тяло. Работата над състава на аромата също заслужава внимание. Трите нива на звученето показват възможността на това да се преплетат по един уникален начин натуралните съставки в него в една удивително мъжествена композиция. Основа в аромата са дървесните акорди, нотките на мъх и борови шишарки.
Именно тези съставки са станали основа за този изконно мъжествен и стилен аромат, който е непоколебим точно както е и притежателя на този коктейл. Колекцията Hugo Boss Hugo ни посреща топло с акордите на цитруси, мента, лавандула и ябълка. Тези свежи нотки придават особен чар на серията. Ефектът на аромата се усилва в зависимост до колко той се е разкрил и до коя нотка е стигнал. Серията не е била създадена за определен сезон и затова се съчетава идеално с всяко време на годината, което го прави още по-желан от мъжете. Температурата не влия на качеството на неговото звучене.
Hugo Boss Hugo е истинска емоция. Това е аромат, който не може да бъде незабелязан, тъй като той е като ярка падаща от небето звезда, като ослепителна комета – привлича вниманието веднага и завинаги. Hugo Boss Hugo – серия за истински ярки личности, а значи е именно за Вас.

Ароматни съставки

Класически ароматен коктейл, обединяващ свежи цитруси, тревисти аромати и топли дървесни нотки. Началото стартира с грейпфрут, бор, зелена ябълка, мащерка, бергамот, мента, листа от кедър. Сърцевина от нежен жасмин, градински чай, карамфил, листа от здравец, лавандула. Завършекът е топла смес от сандалово дърво, мускус, ветивер, кедър, пачули. 

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас