Hugo Boss

Hugo Boss Just Different EDT - тоалетна вода за мъже - 200 ml

Код: HB-JS-DFR-M

Наличност: изчерпан

Марка: Hugo Boss

изчерпан

Описание на продукта

Въплъщавайки авангарден, но същевременно убедителен стил, модата HUGO осигурява прогресивен външен вид със съвременно звучене. И HUGO Just Different възприема този иновативен подход с изненадващо и свежо ухание, което ви вдъхновява да виждате нещата по различен начин, през различни перспективи. Есента на 2011 е лансиран новия пулсиращ, неочакван и необикновен аромат за мъже, HUGO Just Different – дългоочакваното продължение на обичания оригинал HUGO Man, който е  най-добре продаваният  в световен мащаб аромат-икона през последните шестнадесет години. Неговото пътуване е необикновено и маршрутът, който избира,  изглежда без конкретна цел. При всяка стъпка движенията му са бързи, енергични, спонтанни. Той вижда неочакваното и осъзнава, че възприемчивият ум е ключът за неговия творчески успех и обогатяване. Той има способността да вижда света около себе си различно, той е катализаторът за нови изживявания и заедно със своите приятели преобръща нощта надолу с главата и после обратно. 
Ароматът представлява преоткриване на класическия свеж, мъжествен, папратов аромат. Черпейки вдъхновение от фундаменталните контрасти на градската среда, в  която мъжът HUGO живее, той се характеризира с неочаквано преливане на различни съставки, комбинирайки освежаваща прохлада с мека топлина. HUGO Just Different събира в едно иновативна бленда от нотки, за да се получи едно изненадващо ново ухание, което ви оставя въодушевени, любопитни и готови да видите нещата по различен начин.

Ароматни съставки

Just Different е модерно ухание събрало свежест и авангард. Композиция с основа от кашмеран и пачули. Топла сърцевина от здравец, фрезия и кориандър, началото е свежа експлозия от зелена ябълка и мента.

0, общо 0 ревюта

От същата категория