Hugo Boss

Hugo Boss Selection EDT - тоалетна вода за мъже - 90 ml

Код: HB-SLCN-M

Наличност: В наличност

Марка: Hugo Boss

63.99лв.

Описание на продукта

Hugo Boss Selection безусловно е аромат на свобода и младост, който моментално омайва със своята свежест. Важно е да се отбележи, че мъжете, които се намират в по-зряла възраст няма да харесат тази колекция, тъй като тя няма да прилича на техния стил и общ външен вид. Основни нотки в аромата на серията са бергамот, грейпфрут, пачули, мускус, кедрови нотки, анасон и цитрусови акорди. Трябва също така да се отбележи, че това съчетание не е иновация, но начина, по който са съчетани съставки определено ще привлече вашето внимание. Именно начина на съчетанието им помага те да се разкрият в една уникална ароматна магия, а самата пирамида на серията е толкова сложна и многостранна, че не е възможно да не се влюбите в нея.
Флаконът на колекцията е изпълнен в класически стил и безусловно е изиграл определена роля за популярността на аромата.  Все пак вечната класика никога няма да излезе от мода и в далечното бъдеще ще остане популярна и актуална сред любителите на елитната парфюмерия. Ароматът на линията Hugo Boss Selection ще се разкрие най-добре през есените и пролетни месеци, тъй като тогава, заради честата смяна на температурата аромата ще заиграва в най-различни нюанси и ще се разкрие в целия си блясък на кожата Ви. Hugo Boss Selection е много богат и разкошен аромат създаден за истинските мъже.
Hugo Boss Selection е истински еталон за стил, свежест и може да очарова всеки мъж със своя богат и разнообразен завършек. Именно затова тази линия е идеален избор за мъжете, които искат да привлекат женското внимание, да подчертаят своята младост, мъжественост и разбира се привлекателност.

Ароматни съставки

Ароматен коктейл от сочен грейпфрут, мандарина, розов пипер, здравец, листа кедър, хелиотроп и мускус. 


0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас