Hugo Boss

Hugo Boss Soul EDT - тоалетна вода за мъже - 30 ml

Код: HB-SL-M

Наличност: изчерпан

Марка: Hugo Boss

изчерпан

Описание на продукта

Колекцията Hugo Boss Soul е изпълнена с различните граници на мъжката душа. Тя показва всяка една страна на силния пол. Линията е била лансирана на пазара през 2005 година. Елитният, властен, сексуален и омайващ аромат на Hugo Boss Soul ще отвори пред Вас истинният вътрешен свят на всеки мъж.
Мъжът, който ще избере тази серия се отличава с истински мъжки характер, който е допълнен с чувственост. Интригуващият огън на аромата идва от идеалното съчетание на съставките в него. Целия този страстен букет е допълнен с уникалните нотки на лавандула.
Елегантността и благородството са основни черти на аромата на колекцията Hugo Boss Soul. Те са постигнати благодарение на прекрасното хармонично съчетание на дървесни акорди, ветивер, мускус, бобова тонка, ванилия, амбра. Именно ванилията aдобавя лека сладост към този изцяло мъжествен аромат. Колекцията Hugo Boss Soul ще се превърне във Ваш верен спътник, който ще внесе лъч светлина и топлина в душата Ви.
Hugo Boss Soul е универсален аромат и това е само още едно достойнство в полза на тази колекция.  Вие няма да искате да се разделите с него никога, защото той е като невидима сила, която привлича нежния пол. Серията ще разкрие най-силно своята ароматна стихия през студените зимни месеци, прохладната есен и пролет.

Ароматни съставки

Тайнствена и съблазнителна смесица от кардамон, пипер, бергамот и мандарина в началото. Сърцевината засилва аромата с топли акорди от канела, лавандула, кориандър и индийско орехче. Основата притихва с чувствена ванилия, ветивер, мускус, амбра и бобова тонка.

0, общо 0 ревюта

От същата категория