Kenzo

Kenzo Amour EDP - дамски парфюм - 100 ml

Код: KNZ-AMR-L

Наличност: В наличност

Марка: Kenzo

Цена:

98.99лв.

Описание на продукта

Парфюмерийната композиция Kenzo Amour е създадена през 2006 година от световната марка Kenzo. Създателите на колекцията са искали да пресъздадат магията на Изтока в едно изкушаващо ароматно звучене. Спокойната и философска мелодия на живота на жителите на тези страни се отличава от нашите бързи гонки за материални блага. Именно за това европейците с такова удоволствие ходят на почивки в тези красиви страни като Япония, Тайланд и така нататък. Това уникално усещане е пренесено в серията Kenzo Amour. Ароматът нежно Ви прегръща и Ви пренася в една истинска приказка.

Линията е предназначена за нежни и романтични особи, които предпочитат да преоткриват своята чувственост и да я показват на света. Няма значение дали притежателката ще ползва аромата на работа, вкъщи или по време на романтична среща, неговото звучене винаги ще се свързва с образа на жената Kenzo Amour. Ако трябва да опишем максимално кратко ароматната композиция на Kenzo Amour, то това ще е скрита сексуалност. Това не е откровение на европейските жени, които лекомислено показват своето тяло, а меката тайнственост на представителките от Изтока.

Флаконът също е уникално творение и е по мотивите на румънския художник Константин Бранкузи. Самият дизайн пък е дело на гениалния Карим Рашид.  Той представлява флакон с абстрактна форма. Подарете си едно приключение в света на любовта и женствеността.


Ароматни съставки

Екзотичен ароматен коктейл събрал в себе си нотки китайски бял чай, тайландски ориз, горски акорди, мускусни акорди, тамян. сандалово дърво, кехлибар и ванилия. 

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория