Kenzo

Kenzo Flower EDP - дамски парфюм - 100 ml

Код: KNZ-FLW-EDP-L

Наличност: В наличност

Марка: Kenzo

107.99лв.

Описание на продукта

Ароматната мелодия под името Kenzo Flower by Kenzo е лансирана на пазара през 2000 година, а нейният автор е талантливия и гениален парфюмер Алберто Морилас.  Въпреки, че в природата макът няма аромат, талантливият дизайнер е успял да създаде удивително цветна линия. Именно цветето мак, което все едно е откъснато току-що от земята и се е отворило направо във въздуха, се явява основното украшение на възхитителния флакон на Kenzo Flower by Kenzo.

Ароматът на Kenzo Flower by Kenzo е станал истинска класика, която преждевременно не престава да удивява и възхищава своите почитатели. Тази колекция е подобна на цвете, което е разцъфнало на асфалта на улиците на големия град, ставайки приятна изненада за енергичните и уверени в себе си жители на мегаполисите, които постоянно бързат по задачи.  Серията Kenzo Flower by Kenzo подарява на своята притежателка глътка чист въздух, а също така приятното чувство за единство с природата.


Ароматни съставки

Многоцветен букет, мек и разпръскващ дъх на виолетки, касис и българска роза. Палитра от топли и сладки обгръщащи аромати на бурбонска ванилия и бял мускус.

0, общо 0 ревюта

От същата категория