Kenzo

Kenzo Jungle EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: C_4874

Наличност: В наличност

Марка: Kenzo

Цена:

74.99лв.

Описание на продукта

Във всеки мъж живее частица на първобитен воин, хищник, които се стреми да живее по своите правила, които харесва и иска да се наслаждава на опияняващата свобода. Разбира се, в изменчивия и високотехнологичен 21 век почти не е останало място за тези първични инстинкти, но желанието поне няколко часа да се почувствате безстрашен ловец не напуска мъжете.

Джентълмените, които залагат на серията Kenzo Jungle Pour Homme са неукротими и свободни. Те се чувства господари на дивите джунгли, както през горещите дни, така и през студените нощи. Мъжът Kenzo Jungle Pour Homme е грациозен и красив, но тази красота е само примамка за техните жертви, а това разбира се са милите и нежни дами. Kenzo Jungle Pour Homme придава на своя притежател мъжественост на опитен защитник с нотка на елегантна аристократичност. Той има безупречни маниери, които не му пречат да покаже силата на своя характер и непоколебимостта на духа си.

Ароматът на колекцията Kenzo Jungle Pour Homme видя бял свят за първи път през 1998 година. Тази парфюмерийна композиция представлява опияняващ дървесен коктейл, в който се усеща звученето на леки цитрусови акорди. Ароматът на този екзотичен съблазън напомня за джунглата. Той Ви потапя във водовъртежа на страстта и първобитните мъжки инстинкти. Мъжката серия Kenzo Jungle Pour Homme е екзотична и сексуална. Всяка нейна нотка ще Ви гарантира вълна от ярки впечатления   и внимание от възхитителните жени.  

Купувайки колекцията Kenzo Jungle Pour Homme, Вие си гарантирате късче от джунглата, където властват вашите желани, закони и правила. Не изпускайте уникалната възможност да се докоснете до тази страстна красота на удивителните джунгли с вашия билет Kenzo Jungle Pour Homme.


Ароматни съставки

Ароматен коктейл съставен от нотки мате, индийско орехче, семена амбре, кедър, бензоин, сандалово дърво и ветивер. 

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория