Kenzo

Kenzo L`Eau Par EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: C_4944

Наличност: В наличност

Марка: Kenzo

73.99лв.

Описание на продукта

Ако сте от тези мъже, които сте се отказали да използвате парфюмерийни композиции през горещото лято, значи все още не сте се докосвали до бестселъра Kenzo L`eau Par Kenzo Homme. Гениалният шедьовър е дело на Оливье Кресп. Той се справил блестящо със задачата си, а именно е създал изискан, не банален, сложен, но много елегантен и демократичен мъжки аромат, който е предназначен за тези моменти, когато другите аромати са неуместни или пък прекалено задължаващи. Освен това в никакъв случай не можем да наречем линията безхарактерна или пък мека. Серията Kenzo L`eau Par Kenzo Homme е на първо място сила и мъжественост, която се усеща във всяко движение на мъжа, който е заложил на това уникално звучене.

Лесно може да отличите Kenzo L`eau Par Kenzo Homme от другите аромати, дори само по флакона, който е изпълнен в тон с най-добрите традиции на световния бранд Kenzo. Скъпо прозрачно стъкло с лек син цвят напомня за могъществото и свежестта на морските вълни...  Всеки детайл във оформлението на Kenzo L`eau Par Kenzo Homme говори за това, че пред Вас стои кристално чист, приятно освежаващ, дързък и ободряващ аромат за младите и пълни със сила мъже.


Ароматни съставки

Ароматен коктейл съставен от нотки юзу, бразилски палисандър, лотос, мента, зелен пипер и бял мускус. Приятно свеж и ободряващ Kenzo L' Eau Par - чудесен аромат за ежедневието на съвременния човек .


0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас