Lancome

Lancome Hypnose EDP - дамски парфюм - 50 ml

Код: LNC-HPNS-P-L

Наличност: изчерпан

Марка: Lancome

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Lancome Hypnose for Women е сочна ароматна композиция, която е създадена през 2005 година за жизнерадостните жени, съблазнителните и романтични красавици. Това е аромат, който не престава да радва представителките на нежния пол и да събира все по-голяма армия от поклонници. Линията Lancome Hypnose for Women може да впечатли всеки със своята чистота и елегантно съчетание на нотките, които по отделно не се отличават с особена екзотичност или ексклузивност, но събрани на едно място се превръщат в истинска буря от нови емоции и чувства. Това е красиво ароматно украшение, което ще се превърне във верен приятел на всяка жена.

Всяка дама, която реши да се окъпе в ароматното звучене на Lancome Hypnose for Women прави реален залог на нежност, грация и чувственост. Известно е, че всеки аромат носи в себе си неповторима и неподражаема енергия. Този ароматен букет показва на всички хора съвременната красавица – стилна, елегантна, модерна, малко лекомислено, но въпреки това много устремена и неповторима. Всяка нотка работи над създаването на дръзкия и смел образ, който може да покори и влюби всеки мъж. Тази красавица показва на целия свят около нея своето желание да свети и блести.


Ароматни съставки

Сред нотките на линията ще усетите нежните акорди на сладка ванилия, египетски ветивер и пасифлора. Великолепната серия е дело на усилията на гениалния парфюмер Annick Menardo. Ароматът като Lancome Hypnose for Women е способен да очарова и хипнотизира. Удивително красив и през нощта, и през деня.  


0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория