Lanvin

Lanvin Rumeur EDP - дамски парфюм - 100 ml

Код: LNV-RMR-L

Наличност: В наличност

Марка: Lanvin

66.99лв.

Описание на продукта

Това е аромат, който шепне за красотата на летните гори. Звученето на серията Lanvin Rumeur е наистина разкошно. Колекцията е насочена към жените, които са уверени в себе си и знаят какво искат от живота. Жената Lanvin Rumeur е винаги елегантна и красива. Тя е самото съвършенство. Тя е истинска жена. Притежателката на колекцията вярва във приказките на живо и във вечната любов. Дамата, която е избрала Lanvin Rumeur за свои ароматен аксесоар излъчва необикновена харизма и обаяние, тя пленява със своята неземна красота и хипнотизира мъжете само с един поглед. Линията е лансирана през 2006 година. Авторът на композицията е известният Francis Kurkdjian.

Lanvin Rumeur първоначално е бил лансиран през 1964 година. Francis Kurkdjian е предложил своя интерпретация на вечната класика. Новият Lanvin Rumeur е наситен с красиви нотки и е насочен към жените над 30 години. Колекцията Lanvin Rumeur е романтично очарование, а не остър модернизъм. Това истинска приказка, която ще омае всяка жена. 


Ароматни съставки

Lanvin Rumeur се разкрива с истинска буря от цветни нюанси. В началото на серията ще усетите нежното звучене на магнолия. Това бурно начало бързо преминава в сърдечните акорди от портокалов цвят, слива, роза, жасмин и лилия. Ароматният букет завършва с нотки на ванилия, мускус, кехлибар и пачули.


0, общо 0 ревюта

От същата категория