Paco Rabanne

Paco Rabanne Black XS EDT - тоалетна вода за жени - 30 ml

Код: PR-BLKXS-L

Наличност: изчерпан

Марка: Paco Rabanne

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Историята на чувствената приказка за любовта е получила името Paco Rabanne Black XS for her. Тя започва своето начало през 2007 година. Авторите на безумно красивата композиция са Emilie Coppermann и Mark Buxton, които са успели да направят невъзможното и да въплътят в реалност уникалното цветно звучене в една ярка и оригинална мелодия.
Paco Rabanne Black XS for her е много нестандартен аромат, който е наситен в същото време с нежни, чувствени и променящи се страсти. Това е звучене, което се харесва на жените, които искат с пълна сила да подчертаят своята привлекателност и чувствена женственост. Това е отличен избор за дамите, които умеят да омаят всеки мъж само с един поглед. Трябва да се отбележи, че аромата носи звученето, което се използва през есенния и зимния сезон, тъй като нотките на серията идеално ще подхождат на мразовитата свежест на тези сезони.
Paco Rabanne Black XS for her е най-добрият избор за зимните дни, през които аромата моментално ще разкрие силата на своите нотки и ще оцвети в ярки цветове всеки Ваш ден, който е прекаран в компанията на Paco Rabanne Black XS for her. Чувствеността, нежността и лекотата са съединени в този чудесен и оригинален аромат, който е заключен в стилен и нестандартен флакон.

Ароматни съставки

В началото на фееричната приказка ще усетите звученето на розов пипер, а веднага след това ще се потопите във водопада на сърцето на колекцията Paco Rabanne Black XS for her. В него ще усетите отенъците на черна теменужка, какао, роза. Шлейфът на серията също се отличава със своя вълнуващ и незабравим характер. В него влизат нотките на пачули, ванилия и дървесни акорди.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас