Paco Rabanne

Paco Rabanne Lady Million EDP - дамски парфюм - 30 ml

Код: PR-LD-ML-W

Наличност: В наличност

Марка: Paco Rabanne

68.99лв.

Описание на продукта

Paco Rabanne Lady Million е уникална новина от известния бранд Paco Rabanne. Ароматът в буквален превод означава “Жена за милиони”, тъй като той е способен да подчертае във всяка дама онази харизма, която я прави единствена и неповторима на планетата. Колекцията Paco Rabanne Lady Million представлява цветна и плодова комбинация, която съчетава своите оттенъци по уникален и неповторим начин, точно каквато е и жената, която е заложила на това звучене. Ароматът е лансиран на пазара през 2010 година. Авторите на композицията са гениалните Anne Flipo, Beatrice Piquet и Dominique Ropion. Те са се потрудили много, тъй като резултата е надминал всичките очаквания, дори и на самите автори.
Paco Rabanne Lady Million е способен да подари на своята притежателка особена харизма. Серията е създадена за успешните, разкошни и силни представителни на нежния пол.

Ароматни съставки

Но какъв ли е аромата, който може да подари на своята притежателка безумно щастие? Това са нотките на пачули, малина, нероли. В началните акорди на нежната феерия Paco Rabanne Lady Million ще се потопите във водовъртеж от малини, нероли и цитрусови плодове. В сърцето на серията ще се докоснете до звученето на гардения, жасмин и портокалов цвят. Шлейфът на линията Paco Rabanne Lady Million е невероятно чувствен и женствен. В него се открояват ярко нотките на мед и пачули. Ароматът на линията е истинска плодова фантазия, която успява да Ви потопи в един друг свят – вечно щастлив и безумно красив.


5, общо 2 ревюта

От същата категория