Paco Rabanne

Paco Rabanne Ultraviolet EDP - дамски парфюм - 80 ml

Код: PR-ULTRV-L

Наличност: В наличност

Марка: Paco Rabanne

Цена:

75.99лв.

Описание на продукта

Чувствената и сияйна, ярка и взривна, оригинална и разкошна – с тези думи най-ярко и точно ще се опише почитателката на парфюмерийните шедьоври на Paco Rabanne. Този възторг не е случаен. Сериите, които са лансирани досега от тази марка са били много харесвани и са предизвиквали истински възторг дори сред критиците.
Един от най-известните аромати на световния бранд е Paco Rabanne Ultraviolet for Women, който е започнал да покорява женските сърца от края на миналия век. Серията е създадена през 1999 година и нейният автор е гениалният художник Jacques Cavallier, който за пореден път е създал истинско ароматно бижу за жените.
Ярките емоции, разкошното настроение, неповторимите чувства - всички тези чувства се крият в Paco Rabanne Ultraviolet for Women. Френските майстори са успели да създадат не само великолепен аромат, но безумно оригинален флакон с възхитителен дизайн. След като се докоснете до звученето на Paco Rabanne Ultraviolet for Women няма да искате да се разделите никога повече с тази ароматна приказна мелодия.

Ароматни съставки

Връхните нотки на колекцията Paco Rabanne Ultraviolet for Women са акордите на ягода, червено френско грозде. В сърцето на аромата нежно се крият оттенъците на жасмин, анасон, женско биле, за да се разкрият с пълна сила и страст, след като началната мелодия на Paco Rabanne Ultraviolet for Women отшуми. Сред базовите нотки на линията, ще може да се порадвате на чувственото звучене на ванилия и кедър.


0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас