Baldessarini Ambre EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 90 ml

Код: C_5018-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Baldessarini

Цена:

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Историята на бранда Hugo Boss е на почти сто години. Още през 1913 година компанията съумя да свърже името си със скъпите дрехи за мъже и до сега подържа лидерство в световния пазар. През 1993 година Hugo Boss пуска на пазара първия си аромат и веднага заема челни места и в парфюмерийните класации.
Ароматът на Baldessarini Ambre е за истински мъже, които пленяват със своето спокойствие и сила , но в същото време са пример за благородство и истинска вътрешна елегантност. Компанията не е сгрешила залагайки на този съвременен образ на мъжа. Колекцията Hugo Boss Baldessarini Ambre е за хора, които са успели в живота. Във всяко тяхно движение се чете инстинкт, сила и увереност. С това ароматно звучене няма да останете незабелязани. Изисканите маниери и скъпото облекло, което е перфектно съчетано с ароматната Ви аура ще накарат всяка жена да се обръща след Вас. Топлият фон на колекцията е представен в лицето на самоуверените и секси нотки, ароматната мелодия. Основната нотка в тази композиция е амбра. 
Baldessarini Ambre ще подари на своя притежател усещане за свобода и независимост. С това звучене може да покорите и да осъществете всички ваши мечти. Колекцията разкрива всички истински качества на зрелите мъже и показва техния висок стил. Именно към образа на зрелия мъж ще се впише идеално това звучене на серията Hugo Boss Baldessarini Ambre. Тя ще допълни неговия гардероб, неговия стил и характер. Линията е ароматна визитна картичка за успелите мъже. Представен през 2007 година.

Ароматни съставки

Отличителния аромат на уиски отваря състава, хармонизиран с акорди от мандарина и червена ябълка. Сърцето е изразителна смес от кожа и теменуга. Ориенталския характер се поддържа, благодарение на основата от ванилия, амбра и мъх.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория