Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana Light Blue EDT - тоалетна вода за мъже - 40 ml

Код: DG-LGBL-M

Наличност: изчерпан

Марка: Dolce & Gabbana

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Мъжката серия Dolce & Gabbana Light Blue е създадена през 2007 година от парфюмерийните гении на световния бранд Dolce & Gabbana. Той е в дует с женската серия на този аромат. Дизайнерите са се трудили над тази композиция три години, за да успеят да съчетаят всички съставки така, че да се получи идеална по вкус и  звучене композиция. Още с първите си нотки мъжката линия ни пренася в света на Средиземноморието. Кара ни да погледнем с друг поглед на всичко около нас. Ароматът на колекцията е наситен със слънчеви лъчи и морска свежест, той е предназначен да  омагьоса всеки мъж, който обича свободата и полъха на вятъра.
Ароматът на серията може да ободри всеки и да премахне напрежението благодарение на своето свежо звучене. Dolce & Gabbana Light Blue е идеален спътник за всеки мъж както на неговата работа, така и на почивка. Той просто Ви вдъхновява за нови приключения, зарежда Ви с нови сили и енергия. Само няколко капки от този невероятен еликсир Dolce & Gabbana Light Blue ще Ви накара да усетите свежестта на Средиземноморието. Рекламното лице на тази линия е Дэвид Гэнди. Рекламата на аромата е била заснета на чаровния и неповторим Кипър, който е сърцето на Средиземно море. За да се получи този свеж и енергиен еликсир, дизайнерите на Dolce & Gabbana е трябвало доста да се потрудят при избора на съставки за линията.
Ароматът на серията е мъжествен, но същевременно чувствен и нежен, като средиземноморско слънце, лек като морски ветрец, сочен като южните плодове. Той е създаден за младите и уверени мъже, които с помощта на Dolce & Gabbana Light Blue ще създадат свои собствен и неповторим образ. Флаконът на серията е лаконичен, за да не отвлича вниманието на мъжа от истински важната част, а именно неговото съдържание. Изработката на флакона е от матово стъкло, на което е нанесено логото на марката D&G и името на серията Light Blue.

Ароматни съставки

Ухание с неустоима цитрусова свежест, представено с нотки мандарина, хвойна, грейпфрут, бергамот, розмарин,бразилски палисандър, черен пипер, мускус, дъбов мъх и тамян.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас