Парфюми без опаковка

Подкатегории

Парфюмите „без опаковка“ са познати под общоприетото и по-популярно наименование – тестери. Тестерът е оригинален парфюм със същото качество и трайност, но на достъпна цена. Различава се от класическия продукт единствено по това, че е опакован в транспортна опаковка без целофан, а в някои от случаите няма капачка на флакона. Това, разбира се, не влияе на качеството и трайността на парфюма.

Покупката на тестери на маркови парфюми е един достъпен вариант да се сдобиете с любим аромат, но на по-ниска цена, без да правите компромис с качеството. Ако искате да изберете парфюмен тестер за себе си или да подарите на близък човек, това със сигурност е правилния икономичен избор от Dolce.bg


Какво представляват парфюмните тестери?

В своята същност тестерите са оригинални парфюми. Понякога те се продават във външна картонена опаковка, без етикет или целофан. Парфюмният тестер е същата консистенция като тази, която се намира в оригиналния парфюм. Тестерът може да бъде или в по-малка разфасовка, или в шишенце със същите размери като оригинала. 

Най-често тестерът е мостра, която се излага пред парфюмите от серията, с цел изпробване от клиентите. Така можете да усетите даден аромат и ако ви хареса да си купите неразопакован оригинален парфюм на момента.


Каква е разликата между тестер и парфюм?

1. Първата разлика между тестер и парфюм е в опаковката им. Тестерът няма луксозна кутийка, докато парфюмът има.

2. Като втора разлика може да посочим значително по-ниската цена, която не влияе на качеството на парфюма в шишенцето.

Няма други разлики между тестер и парфюм. Понякога тестерите пристигат в по-малки разфасовки, но концентрацията им е същата като на оригиналния парфюм.