Мъжки парфюми

Dolce.bg е онлайн магазин предлагащ изключителен асортимент от маркови мъжки парфюми на ниски цени. Ние се стараем да предложим най-актуалните и продавани аромати от световноизвестни марки с доказано качество. В допълнение на имиджа и стила на всекимъж е добре подбраният аромат. Специално за вас сме избрали разнообразие от 100% оригинални парфюми за мъже, които са от премиум марки с гарантирано качество и произход.


Предлагаме ви най-добрите условия заонлайн пазаруване. Поръчайте любимия си мъжки парфюм онлайн, а ние ще се погрижим за неговата бърза доставка, в оригиналната от производителя опаковка.

Безплатнадоставка до адрес за всички онлайн поръчки над 50 лева.


Каква е разликата между парфюм и парфюмна вода?


Концентрацията на парфюмна есенция е по-голяма при парфюма, което го прави по-дълготраен – средно едно денонощие. Парфюмната вода се усеща за по-кратко време – около 8 часа –  и е по-достъпна като цена.


Каква е разликата между парфюм и тоалетна вода?


Един истински парфюм трае средно 24 часа. За разлика от него тоалетната вода ще се долавя не повече от 4 часа.


Какви мъжки парфюми харесват жените?


Жените обожават мъжките парфюми. Някои предпочитат партньорите им да ухаят на елегантни дървесни аромати като сандалово дърво и пачули. Други, харесват да усещат мириса на цитруси като лимон и портокал.


Къде се пръска парфюм?


Господата, както и дамите, обичайно нанасят парфюм върху врата. Освен там може да напръскате също косата, зад ушите, китките, лактите и пред гърдите. Важно е мястото, което ще напръскате, да бъде топло. Затова се препоръчва за най-добър ефект парфюма да се нанася след баня.


Колко процента алкохол има в парфюмите?


Ароматните парфюмни масла се съдържат в парфюмите в следните количества алкохол:Название
Алкохол в %
Eau de Cologne / Одеколон
2-4% парфюмни масла в 70% алкохол
Eau de Toilette / Тоалетна вода
5-15% парфюмни масла в 80% алкохол
Eau de Parfum / Парфюмна вода
15-30% парфюмни масла в 85% алкохол
Парфюм
Над 30% парфюмни масла в 100% алкохол


Най добрите мъжки парфюми?


Най-добрите мъжки парфюми са на добре познатите и обичани марки като Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Versace, Chanel и много др. Оригиналните парфюми с тези марки са етикет за вкус и класа.