Burberry

Burberry Women EDP - дамски парфюм - 30 ml

Код: BURB-WMN-L

Наличност: изчерпан

Марка: Burberry

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Историята на световния бранд Burberry започва в Англия през 1865 година. Компанията е основана от Thomas Burberry. Марката отразява естетическите вкусове и предпочитанията на няколко поколения. Във всеки продукт на марката се усеща сдържана елегантност, чистота и благородството на британския стил, които добавят на ароматните мелодии уникален чар, над които времето не е подвластно. Burberry издава необикновено елегантни и стилни аромати. Във всяка тяхна композиция се усеща качество, изящество и лекота. Първият аромат на марката е бил лансиран през 1981 година и е носил името Burberry For Men.
През 1995 година тази серия е последвана и от женската колекция на тази световна марка. Нейното име е Burberry Woman. Тя е предназначена за елегантните и съвременни жени. В тази серия се усеща много силно чувствената изисканост на английския стил и истинската британска класика. В първите нотки на серията Burberry Woman аромата е малко сдържан, за да покаже целия си блясък малко след като се докосне до кожата Ви. Поведението на жените се промени, нейната походка става изтънчена и нежна, във всяко нейно движение се усеща аристократизъм. Но след това, когато звученето на линията Burberry Woman започва да се разкрива в него се усеща особена изискана дързост и възхитителна чувственост. Умението да се удържа баланс между тези две стихии и чувства са съставяща част на серията Burberry Woman.

Ароматни съставки

Превъзходен коктейл, преливащ от чувственост в съблазън - стартира с касис, ябълка, круша, праскова, кайсия. Продължението е от жасмин, мъх, ветивер. Завършекът притихва с ванилия, кедър и мускус.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория