Bvlgari

Bvlgari Black EDT - унисекс тоалетна вода - 40 ml

Код: C_4955

Наличност: изчерпан

Марка: Bvlgari

Цена:

изчерпан

Описание на продукта

Един от първите унисекс аромати, който е бил лансиран от парфюмерийната къща Bvlgari е именно Black. Той е станал непредсказуем, най-безумният и най-разкошният аромат, който е бил подарен на поклонниците на италианската парфюмерия в края на 20 век. Серията Bvlgari Black е дръзка и пълна със свободата, за която всеки бленува. Ароматът идеално подхожда на млади, независими, жизнерадостни и открити хора. Тази серия на Bvlgari  не прилича на милионите други. Bvlgari Black – аромат, който не знае правила. Вече много години наред тази серия подарява сила, искреност и множество незабравими мигове на милиони мъже и жени по света.
Творението на гениалната Анна Менардо, а именно Bvlgari Black е станал един от най-обсъжданите, вълнуващи и непредсказуеми унисекс аромати. Серията Bvlgari Black е съвременна класика. Тя е риск, тя е въздух за тези, които се стремят да вървят по своя собствен път. Серията Bvlgari Black не е създадена, за да подчертае статуса или красотата. Но именно в този аромат има нещо, което дори най-популярните парфюмерийни бестселъри нямат: Bvlgari Black има своя характер и индивидуалност!
Bvlgari Black – реална мечта за нея и него
Серията Bvlgari Black Ви напомня, че всеки ден е малък шанс, който ни се пада само един път в живота, че няма нищо по-ценно от свободата и любовта. Нито парите, нито славата, нито признанието не могат да ни заменят радостите на общуването, пътешествието и почивките с любимите хора. Серията Bvlgari Black Ви кани в съвсем нов свят, без ограничения, фалш и задължения. С този аромат Вие ще усетите, че вече наистина сте близо до своите мечти, че Вие можете абсолютно всичко и че нищо не може да Ви спре. Bvlgari Black ще стане вашето второ “аз”, без което живота Ви няма да бъде както преди.
Стремежът към свобода няма пол. Ето затова Анна Менардо се е постарала, така че всеки човек, който се докосне до магията на серията Bvlgari Black да се почувства комфортно в компанията на този аромат. Свежест, сладост и дързост – това е формулата на серията Black на парфюмерийна къща Bvlgari.  И запомнете, съвсем не е важно мъж или жена сте, млади или зрели, самостоятелни или богати, този аромат във всеки случай ще Ви подхожда, защото всеки притежава духа на свободата в себе си!

Ароматни съставки

Опушена ориенталска композиция с начало от роза, зелен чай и бергамот. Сърцевината е с аромати от жасмин, кедър и сандалово дърво. Основата смесва топли акорди от ванилия, мъх, мускус, амбра и кожа.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория