Парфюми James Bond

James Bond - прехода

Джеймс Бонд - непобедимия специален агент,  който се превърна в символ на мъжественост, сексуалност и власт. Известна медийна личност, която предизвиква голямо внимание и провокира много коментари. Джеймс Бонд - идола на милиони жени по света! 

Съвсем не отдавна през 2012 година на пазара е лансирана първата линия от "вкусни" аромати на Джеймс Бонд . Едноименната марка е под владението на кинокомпанията Eon Productions, създадена през 1961 година от Хари Залцман и Албърт Р. Броколи. Ароматите са разработени в духа и характера на главния герой James Bond,  строго съобразени с естеството и сюжета на филмите, в които участва. Парфюми за смелите герои на нашето време! Разработката на ароматните композиции се дължи на умелата работа на парфюмериста Givaudan. В колекцията от аромати на марка Джеймс Бонд  се поместват следните имена: James Bond 007, James Bond 007 Edition Gold, James Bond 007 Ocean Royale, James Bond 007 Quantum, James Bond 007 Seven, James Bond 007 Seven Intense. 

James Bond 007 EDT е първият парфюм, лансиран на пазара под името на марката през 2012 година. Олицетворение на мъжественост и семпъл, но елегантен стил с елементи на показност, Джеймс Бонд 007 ни връща към епохата на 60-те години - по време на смелите мъже.

След пускането на пазара на няколко ароматни издания за мъже през 2015 година идва ред и на първия дамски парфюм на модната къща James Bond 007 for her. Пафюм, разкриващ опасно-съблазнителния характер на жените на Джеймс Бонд. Интригуваща ориенталска прегръдка само за жени!

Dolce.bg Ви предлага интригуващата ароматна колекция на марка James Bond на възможно най-добри и достъпни цени.