Kenzo

Kenzo L`eau Par EDT - тоалетна вода за жени без опаковка - 100 ml

Код: C_4560-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Kenzo

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Парфюмерийната история  на световно известния бранд Kenzo започва през 1987 година. От този момент марката не спира да ни радва с красиви и стилни ароматни решения, които да допълнят стила ни. Всички колекции на бранда веднага успяват да спечелят хиляди симпатии на поклонниците на компанията по света. Така се е случило и със серията Kenzo L`eau Par by Kenzo, която е била лансирана на пазара през 1996 година.

Колекцията има звучене на цветен коктейл, който идеално ще допълни образа на енергичната и градска жена, която обича да прекарва свободното си време насаме с природата. Притежателката на колекцията Kenzo L`eau Par by Kenzo е привлекателна, общителна и жизнерадост личност, която е способна да зарежда околните със своята позитивна енергия, която черпи от Kenzo L`eau Par by Kenzo.

Ароматът на серията символизира духа на свободата и със своето свежо усещане предлага на притежателката си да охлади горещите дни с прохладните капки на Kenzo L`eau Par by Kenzo. Този аромат може смело да бъде сравнен със свежата и чиста вода, която, както е известно се явява единствен и най-важен източник на живот на Земята.


Ароматни съставки

Линията започва да се разкрива с нотките на  свежи листа мента, сочна мандарина и люляк, които хармонично се преплитат с акордите на жасмин и сочна праскова.  Нежният и разкошен завършек на линията оставя след себе си оттенъци на мускус, кедър и сладка ванилия.


0, общо 0 ревюта

Dolce.bg препоръчва за Вас