Hermes

Hermes Voyage EDР - унисекс парфюм без опаковка - 100 ml

Код: HRMS-VYG-EDP-U-PBO

Наличност: изчерпан

Марка: Hermes

Цена:

Без опаковка
изчерпан

Описание на продукта

Hermes Voyage е истинско изкуство само от пръв поглед. Флаконът на серията ни подготвя, че в него ще отриете още по-голямо изкушение, което ще плени всяка жена и мъж. За световния бранд Hermes Voyage пътешествията са състояние на душата, източник на вдъхновение, стремеж да се слеем със света около нас. В колекцията Hermes Voyage е заключена цялата истина, тя ни разкрива нови светове и хоризонти. 

Оставайки в духа на пътешествията, серията Hermes Voyage не съчетава мъжки или женски нотки, някакво събитие или място... Тя ни отвежда там, където душата ни желае да е на момента. Hermes Voyage е нова линия, но същевременно толкова цветна, успокояваща, мека, свежа и с привкус на дървесни нотки. Това е истинско пътешествие за двама. За мъжа и жената!....

Флаконът на Hermes Voyage също съответства на концепцията на серията. Той е раздвижен и оригинален, за да привлече вниманието на всеки още от пръв поглед. От този аромат едновременно се усеща такава увереност и сексуалност, за каквато досега не сте и мечтали. Колекцията е идеална за мъжете и жените, които искат да направят грандиозно първо впечатление. Серията Hermes Voyage е лансирана на пазара през 2010 година и не прилича на никоя друга. Това е много жизнерадостен и емоционален аромат, които има енергично и неукротимо звучене на вечният пътешественик по душа. Авторът на тази унисекс колекция е Jean Claude Ellena. Ароматът просто кара всеки от Вас да преоткрива ден след ден нови непостижими открития на неговата душа.


Ароматни съставки

Подправки, лимон и кардамон, рози, зелени и цветни нотки, чай, мускус и дървесни нюанси.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория