Carolina Herrera

Carolina Herrera 212 EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: CH-212-M

Наличност: В наличност

Марка: Carolina Herrera

Цена:

122.99лв.

Описание на продукта

Carolina Herrera е талантлив дизайнер и моделиер, но в последствие и основателка на модния парфюмериен бранд. Основната задача на Carolina Herrera е да подчертае индивидуализма на всеки човек и присъствие на някаква загадка. Carolina Herrera 212 има и ароматна партньорка, която носи същото име и послание в своите акорди. В Carolina Herrera 212 for Men ще може да намерите стил, свежест, изразителен аромат, сексуалност и намек за изтънченост.
Ароматът на Carolina Herrera 212 for Men е посветен на съвременните, уверени в себе си мъже, които се стремят към нови победите и достижения, но освен това знаят и умеят да ценят живота. Енергичността, елегантността и чувствеността на парфюмерийна серия Carolina Herrera 212 for Men подаряват ненадминато усещане за прохлада и вътрешно спокойствие. Есенцията излъчва мъжественост и истинска изтънченост, които го отличават от многото други аромати. Серията придава на своя притежател индивидуалност и личен стил, той Ви приканва да вървите по свои собствен път.
Мъжественият и зрял характер на Carolina Herrera 212 for Men се усеща още в първите нотки. Композицията се отличава със сложни съчетание. Стилен и неповторим, той Ви подарява усещане за безгранична свобода, подарява Ви спокойствие и енергия, позволява Ви да създадете необикновено мъжествен и стилен образ. Ароматът на серия Carolina Herrera 212 for Men е създаден за истински мъже, които умеят да живеят в стила на вечния мегаполис Ню Йорк.

Ароматни съставки

Ароматен коктейл съставен от нотки подправки, лавандула, грейпфрут, бергамот, джинджифил, зелен пипер, гардения, теменужка, градински чай, сандалово дърво, мускус, ветивер и тамян. 


0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас