Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana The One EDT - тоалетна вода за мъже без опаковка - 100 ml

Код: C_5031-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Dolce & Gabbana

Цена:

Без опаковка
93.99лв.

Описание на продукта

Парфюмерийната серия Dolce & Gabbana The One е разработена по индивидуална поръчка на търговска къща Dolce & Gabbana през 2008 година. Клиентите, които са поръчали тази композиция са я оценили като класически мъжки аромат, който дълги години ще остане един от най-популярните и желани аромати за мъже на всякаква възраст.
Съвременните “каменни” джунгли на големите мегаполиси са идеално място под слънцето за истинските мъже, които ценят чара на големите градове. От лидера винаги се усеща вкус на победа, увереност в собствените сили, а значи това е ароматът на серията Dolce & Gabbana The One.
Именно за активните представители на силния пол, които са свикнали да разчитат на собствените си сили е бил създаден този аромат, в чиято “душа” се крият плодови нотки, които допълнително освежават аромата. Неговата мъжествена топлина е украсена с мъжествен характер, което го прави чувствен и просто умопомрачителен. Връхните нотки на серията Dolce & Gabbana The One са предствани с грейпфрут и лек привкус на кориандър. Това ароматно дуо помага на неговия притежател дори в най-екстремните ситуации да запазва мълниеносна и желязна логика, а не да се ръководи от своите емоции. Серията Dolce & Gabbana The One е за дръзки, силни и смели мъже, но и за тези, които не се притесняват да са чувствени и искрени.

Ароматни съставки

Дървесно - ориенталска композиция с подчертано пикантен характер, съставена от нотки бергамот, кориандър, босилек, кардамон, джинджифил, нероли, кедър, амбра и тютюн.


0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас