Giorgio Armani

Giorgio Armani Acqua di Gio парфюм за мъже EDT - 15 ml

Код: GA-AVDG-M

Наличност: В наличност

Марка: Giorgio Armani

Цена:

48.99лв.

Описание на продукта

През 2011 година ароматът Georgio Armani Acqua Di Gio Man навърши 15 години. И за този жизнен път на мъжкия шедьовър на Альберто Морильяс, той успя да покори милиони мъжки сърца по целия свят. Днес ароматът на серията Georgio Armani Acqua Di Gio Man е известен на всеки. Това е наистина омайващ аромат, който ще накара всички около Вас да Ви се възхищават.
Альберто Морильяс буквално е успял да направи невъзможното създавайки колекцията Georgio Armani Acqua Di Gio Man, а именно той съчетава в едно флаконче чистотата и мъжaествеността, лекотата и изтънчеността, свежестта и стила. Това е не просто поредния банален аромат, а истинско уникално творени, което ще стане визитна  картичка на всеки съвременен мъж. Свежестта  и чистотата на тази серия не може да се сравни с никое друго уникално творение на този бранд. Ободряващите и чисти нотки на Georgio Armani Acqua Di Gio Man няма да Ви потопят в прохладен цитрусов водовъртеж. Те просто ще Ви омагьосат с тяхната сладка цветна и фруктова композиция, давайки Ви сили и истинска енергия.
Georgio Armani Acqua Di Gio Man е аромат на свободата, който е създаден за мъже, които не знаят, че в света има някакви рамки, ограничения, табута или прегради. Това е колекция, която е универсална по отношение на нейната употреба. Тя ще звучи еднакво добре във всяка обстановка. Това е сексуално съчетание, което кара всяка женска частица да пожелае притежателя на тази колекция. Главното е, че нито Вие, нито вашата избраница няма да искате да се разделите с този аромат. Разбира се това не е необходимо, защото копията са много, но оригиналът е само един!

Ароматни съставки

Acqua di Giо Pour Homme е с живо и плътно ухание, умела комбинация на горчиви и сладки нотки. Основата на този аромат е мускусно-дървесна, с лек превес на кедър. Сърцевината е тревисто-цветна - зюмбюл, жасмин, фрезия. Връхните нюанси на цитруси и морски бриз подсилват усещането за чистота и свежест. Притежава изчистената елегантност и лекота на дизайна на Армани.Подходящ e за модерния офис и за неофициални случаи.

0, общо 0 ревюта

Ревю

От същата категория