Hugo Boss

Hugo Boss Bottled EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: HB-BTL-M

Наличност: В наличност

Марка: Hugo Boss

Цена:

127.99лв.

Описание на продукта

Едва ли има по-популярна и търсена модна къща от Hugo Boss. Този бранд е известен навсякъде по света и няма човек, който да не е чувал за него. Името и логото на модната къща може да бъда забелязано даже на магазините на големите градове, което говори за неговата демократичност и достъпност. Ароматите на марката са предназначени за мъже и жени. В края на миналия век фирмата лансира на пазара мъжката серия Hugo Boss, която става любима на много мъже по света.
Тази парфюмерийна композиция удивява със своята искреност и лаконичност, но в същото време това не е тайна, тъй като и самото име ни го подсказва.
Тази линия е способна да привлече мъжете, които притежават тази независимост и решителност, за да преодолеят всяка преграда по пътя си. Жените, които са близко до тези мъже усещат тяхната омайващата притегляща сила и искреност. Но този мъж ще остане само до жената, която наистина желае. Притежателят на Hugo Boss Bottled е истински покорител на каменните градски джунгли на съвременните мегаполиси.

Ароматни съставки

Във връхните нотки на аромата ще усетите топлото съчетание на акорди на слива, лимон и ябълка. След това в играта на серията Hugo Boss Bottled влизат чувствените акорди на канела и карамфил, както и благородните нюанси на махагоново дърво. Ароматът на колекцията е допълнен от уверените мъжки тонове на кедър, сандалово дърво и чувствената сладост на ванилия.

5, общо 1 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас