Lalique

Lalique Encre Noir EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: LQU-ENC-NR-M

Наличност: В наличност

Марка: Lalique

Цена:

53.99лв.

Описание на продукта

Сладка дървесна приказка и нейното величествено звучене е било запечатано завинаги в аромата на Lalique Encre Noire for Men, благодарение на истинския талант на нейния автор Nathalie Lorson. Линията вече няколко години е символ на мъжкия аристократизъм в най-чистия си вид. Спокойният характер на линията навява на атмосфера на умиротвореност и тайнственост, благодарение на което притежателя на колекцията Lalique Encre Noire for Men се превръща в истинско олицетворение на величествен стил. Ароматът на серията е лансиран на пазара през 2006 година. Мъжът Lalique Encre Noire for Men отдавна е преживял много жизнени бури, които са го направили още по-силен. Неговата опитност не му пречи да се впуска в смели авантюри.

Интересният характер на колекцията успява да подчертае образа на властния и уверен в себе си мъж, който винаги е център на внимание. Той е свикнал да е лидер и може да омае всяка жена. Магнетичната консервативност е преплетена с елегантността на аромат.


Ароматни съставки

Пирамидата на серията е много интересна. В началото тя се разкрива със звученето на кипарис. В сърцето си тя ни омайва с величественото звучене на египетски ветивер. Сред базовите нотки на Lalique Encre Noire for Men ще усетите мускус и кашмирено дърво.


5, общо 1 ревюта

Ревю

От същата категория