Lalique

Lalique Le Parfum EDP - дамски парфюм - 100 ml

Код: LLQ-LP-LP

Наличност: В наличност

Марка: Lalique

Цена:

68.99лв.

Описание на продукта

Линията Lalique Le Parfum е създадена през 2005 година и веднага привлича женското внимание, заради уникалното си ароматно звучене. Дизайнера на колекцията е знаменития Dominique Ropion, който е създал много парфюмерийни шедьоври.

Lalique Le Parfum – смело решение в света на ароматите. Нежността и страстта очароват със своята изисканост. Силен, омайващ, съвременен, възхитителен... Този изтънчен аромат ще е идеален за жената, която е загадка. Тя иска да остане винаги и за всеки “непрочетена книга”.

Колекцията Lalique Le Parfum е истинско произведение на изкуството. Жените, които са избрали да добавят тази серия към парфюмерийната си колекция обичат наистина приказните аромати. Тя е като ароматен аксесоар, който ще украси всеки образ и ще му придаде тайнствена чувственост и нежност. Той е способен да Ви помогне да покорите дори всеки мъж завинаги.


Ароматни съставки

Началните нотки на линията са лаврово дърво, бергамот и розов пипер. Всички тези нюанси плавно преминават в сърцето на аромата на линията, а именно лаврово дърво, бергамот и розов пипер. Lalique Le Parfum нежно омагьосва със своите вълшебни и приказни ароматни нотки. Наистина божествено съчетание! Тази чувствена приказка завършва с нотки на сладка ванилия, пачули, бобова тонка и сандалово дърво. Именно края на аромата го прави толкова тайнствен и смел.


5, общо 1 ревюта

Ревю

От същата категория