Lalique

Lalique Perles De Lalique EDP - дамски парфюм без опаковка - 100 ml

Код: C_14302-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Lalique

Цена:

Без опаковка
41.99лв.

Описание на продукта

Ароматът на линията Lalique Perles de Lalique е лансиран на пазара през 2006 година от модна къща Lalique. 

Lalique Perles de Lalique ще разкрие своята прелест най-силно по време на срещи - дневни или вечерни. Авторът на този шедьовър е художника Nathalie Lorson. Този аромат умело разкрива всички граници на съвременната женственост, обогатявайки я с чувство на свобода, независимост, сила, красота и увереност в себе си. В колекцията е отразена истинската душа на розата: независима и омайваща.

Звученето на линията е изключително женствено, елегантно и пленяващо. Линията Lalique Perles de Lalique гали всичките Ви сетива отново и отново, откривайки пред вас нови граници на своето звучене. Колекцията събужда истинската чувственост във всяка жена, която се докосне до магията на Lalique Perles de Lalique.


Ароматни съставки

Основен компонент е българската роза и нейната прелест. Връхни нотки в серията са имено красивите акорди на роза. В сърцето на аромата нежно се преплита звученето на пипер и ирис. Завършекът на линията Lalique Perles de Lalique е богат и изпълнен с нотки на пачули, ирис, дъбов мъх и египетски ветивер.


0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас