Lanvin

Lanvin Eclat d`Arpege EDP - дамски парфюм без опаковка - 100 ml

Код: C_4532-PBO

Наличност: В наличност

Марка: Lanvin

Цена:

Без опаковка
55.99лв.

Описание на продукта

Ароматът Lanvin Eclat d`Arpege е бил лансиран през 2002 година по повод 75 годишнина от издаването на класическия аромат на парфюмерийна къща Lanvin – Arpege. Авторът на ароматната композиция е Албер Елбаз. Това е серия, която е по-свежа и млада от продължението на класическия аромат. Тя е създадена за младите и съвременни жени на възраст между 18 и 30 години. Това не означава, че тези рамки не могат да се заобиколят и аромата да подхожда красиво и на по-зряла жена.

Сутрините ароматът на линията Lanvin Eclat d`Arpege ще Ви подари нови сили и енергия. Той ще Ви зареди с добро настроение за целия ден. Колекцията ще прегръща своята притежателка с невидима аура на нежност, чувственост и женственост всеки път, когато се докосне до нейната кожа.


Ароматни съставки

Lanvin Eclat d`Arpege е лек и прозрачен като сутрешен изгрев, чист и нежен като капки роса. Благодарение на ненатрапчивостта си, той може да се използва във всяка ситуация и по всяко време на деня. Връхни нотки в ароматната мелодия са листата на лимон и люляк. След като бурята им отшуми те дават власт на сърцето на колекцията. То звучи с акордите на праскова, червен божур, листа от зелен чай, османтус и глиция. Сред базовите нотки на линията Lanvin Eclat d`Arpege ще усетите нежното звучене на мускус, кехлибар и бял кедър.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас