Lanvin

Lanvin Jeanne EDP - дамски парфюм - 100 ml

Код: LNV-JN-L

Наличност: В наличност

Марка: Lanvin

Цена:

51.99лв.

Описание на продукта

Брандът Lanvin е основан през далечната 1889 година от изключително талантливата жена Жана Ланвен. Тя е измислила цял свят от елегантност и неповторимост, които всеки път предава на нейните парфюмерийни шедьоври. Уникалният подход на Жана Ланвен и нейното внимание дори към най-дребните детайли е причина за небивалия успех на марката и до ден днешен. През 2008 година света имаше удивителната възможност да се докосне за първи път до красотата на аромата Lanvin Jeanne Lanvin. Авторът на композицията е известния Anne Flipo. 

Непорочността, сексуалността и романтиката в игривото звучене на серията създават образа на дама, около която се върти целия свят. Жената Lanvin Jeanne Lanvin е очарователна и неземно красива. Серията е вълшебна ароматна приказка на яве! Не се лишавайте от удоволствието да я изживеете с аромата на серията Lanvin Jeanne Lanvin.


Ароматни съставки

Началните нотки на тази мелодия са къпина, цитруси и круша. В сърцето на колекцията Lanvin Jeanne Lanvin ще усетите акордите на божур, фрезия и малина. Базовите нотки са не по-малко красиви и нежни, а именно оттенъци на сандалово дърво, амбра и мускус.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас