Paco Rabanne

Paco Rabanne 1 Million EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: PR-1M-MA

Наличност: В наличност

Марка: Paco Rabanne

Цена:

132.99лв.

Описание на продукта

Един от най известните дизайнери Paco Rabanne се отличава от многото други свои колеги със своето пристрастие към метала. Всичките негови интереси са умело въплътени в серията 1 Million на марката Paco Rabanne. Създателите на този аромат са Christophe Raynaud, Olivier Pescheux и Michel Gerard. Те са работили над колекцията половин година, като през това време са били създадени 1800 опита, за да се получи този аромат за милиони.
Флаконът на серията е изработен във форма на златно кюлче. Може би по този начин Paco Rabanne е искал да напомни за своята любов към скъпоценните камъни и за пореден път да подчертае, че парите управляват света. Ето защо линията е насочена към мъжете, които обичат разкоша във всичко. Те винаги мечтаят за повече пари и богатство. Още от първото мигновение аромата ще Ви покори със своята необикновена ароматна пирамида и разкошно звучене.
Звученето на Paco Rabanne 1 Million е истинска ароматна буря от свежест. Авторите са успели да въплътят в реалност равностойна ароматна алтернатива на златото в тази уникална колекция.

Ароматни съставки

В началните нотки са заложени отенъците на грейпфрут, мента, червен мандарин. Сърцето на аромата е не по-малко ярко и красиво. В него са заключени елегантните нюанси на канела, роза и подправки. Шлейфът на аромата на Paco Rabanne 1 Million е повече от запомнящ се. В него ще може да усетите красотата на кехлибар, бяло дърво, пачули.

 
Dolce.bg представя: 
“Не е ли златото огледало на нашето его? Във всички цивилизации и религии златото винаги е прелъстявало човечеството”, пише Пако Рабан в една от своите философски книги. Никой друг метал не притежава такава сила, красота и власт над хората. Преди 40 години уникалния дизайнер направи рокля от 4 килограма чисто злато с инкрустирани 300- каратови диаманти по деколтето.Тази дреха постави началото на една дълга любовна история между Пако Рабан и харизмата на благородния метал. Днес когато дизайнера е затворил ателието си за висша мода, страстта му се възражда с нова сила в парфюма символ на новото време One Million. Във формата на кюлче, с прелъстителния аромат на лукса, властта и богатството. 1 MILLION безспорно успя да надмине славата на неговите ULTRAVIOLET, XS, BlACK XS - едни от най-продаваните мъжки парфюми на всички времена.
“Мъжът се е променил. След период на съмнения е необходимо да се преосмисли мъжествеността”, казва Пако Рабан. Наистина е така и златото е мерната единица - за успех, за власт, за сексуалност.
Всеки докоснал се до самия аромат усеща успеха и още нещо,самия аромат! Той прилича на духовните пътувания  на своя автор - изпълнени с чисто любопитство, изненади, мистична сила, добри вибрации и с едно голямо лично откритие. Този парфюм е много различен, и е толкова Пако Рабан. Ароматното пътешествие започва със серия от ноти на червена мандарина, мента и грейпфрут. Те насищат сетивата ни с любимия  на дизайнера аромат на  свежест, кислород и чиста природа.След това се усещат плътните и прелъстителни нотки на роза, канела и подправки. А финалните акорди са изненадващи: дървесни нотки, амбър, индонезийско пачули. Хармонията им е смела, но перфектна - точно каквито трябва да бъдат мъжете от новото поколение.

5, общо 1 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас