Paco Rabanne

Paco Rabanne Ultraviolet EDT - тоалетна вода за мъже - 100 ml

Код: PR-ULTV-M

Наличност: В наличност

Марка: Paco Rabanne

Цена:

73.99лв.

Описание на продукта
Ярката, енергична, емоционална, мощна и елегантна колекция Paco Rabanne Ultraviolet Man е създадена за тайнствените и съблазнителни мъже, които винаги са център на женското внимание. Въпреки, че колекцията Paco Rabanne Ultraviolet Man е била създадена през 1999 година, тя може да се разглежда като главния аромат на 21 век – оригинално, тайнствено и съблазнително звучене, което е страстен и елегантен баланс между физическата мощ и чувствената страна на съвременния мъж.
Авторът на тази удивителна мъжка линия Paco Rabanne Ultraviolet Man е парфюмерийният художник Jacques Cavallier, който винаги създава невероятно красиви шедьоври. Ако за жените най-добрите приятели са брилянтите, то за мъжете това са моторите. Paco Rabanne Ultraviolet Man ще Ви заведе на пътешествие на този железен звяр, за да се докоснете до най-бурните и силни емоции. Истинските мъже са винаги в движение, ето защо към техния начин на живот идеално ще се съчетае ароматен аксесоар с името Paco Rabanne Ultraviolet Man.

Ароматни съставки
Ароматната композиция започва с нотки на дъбов мъх, който подарява естественост и загадъчност на своя притежател. След това ще се потопите в звученето на ветивера в сърцето на аромата. Завършекът на колекцията Paco Rabanne Ultraviolet Man е представен от оттенъците на мента, кехлибар. Този аромат се харесва от уверените в себе си мъже, които знаят как лесно да завоюват вниманието на красавиците около тях.

5, общо 1 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас