Calvin Klein

Calvin Klein Beauty EDP - дамски парфюм - 100 ml

Код: CK-BUY-W

Наличност: В наличност

Марка: Calvin Klein

Цена:

55.99лв.

Описание на продукта
Марката Calvin Klein винаги е издигала на пиедестал красотата, изискаността и елегантността, които не са подвластни на времето. Нейната нова колекция носи нееднозначното име Calvin Klein Beauty. Тя е посветена на вътрешния свят на всяка женa, на нейната чувствителност, интимни мисли, емоции и преживявания. Серията ни разказва за това как жената винаги излиза победителка дори и в най-сложните житейски ситуации, без да губи своето достойнство и при всякакви обстоятелства тя си остава просто истинки красива жена.
Тази жена си позволява от време на време дръзко поведение и небрежен флирт, малко кокетство и интриги, но съхранявайки при това своя неземен чар и изтънченост. Композицията е ефирна и играе с нашето въображение, като по този начин ни опиянява със своите ароматни акорди. Серията Calvin Klein Beauty е насочена към искрената, чувствителна и на първо място силна жена. Жасминът е бил актуален във всички времена и именно той е онази малка частица, която придава необикновен и неземен чар на тази наистина магическа серия на парфюмерийна къща Calvin Klein.
Характера на колекцията е именно елегантността и изискаността, която всяка жена притежава, но не винаги съумява да я разкрие пред света. Вашата опора за тези ситуации ще бъде малкия Ви амулет с името Calvin Klein Beauty. Станете независима и ярка, стилна и съвременна. Това е лесно с колекцията Beauty. Само няколко капки от тази опияняваща композиция ще разкрият истинското Ви “аз”.

Ароматни съставки
Женствена композиция от мускус, жасмин и кедър. Представен през 2010 година.

0, общо 0 ревюта

Ревю

Dolce.bg препоръчва за Вас